Andet

Tips til hjemmet med børn

Er du forældre til et barn eller flere børn, og har du af og til svært ved at holde styr på hjemmets daglige gang? Frygt ej, du er bestemt ikke alene, og her får du derfor et par gode tips til hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv og dine børn. Nogle af tingene er lige til at gå til, hvor andre af tingene skal prøves lidt mere af, for at finde den løsning, der passer til netop jer.

Indhold

Magnet

Først på listen er anskaffelse af magnet. Gerne en del, således at der altid er nogle tilgængelige. Ved at købe magneter til køleskabet, får i som familie mulighed for at gøre alt synligt. Det gælder i særdeleshed skemaer og aftaler på pair, der kan gøre det nemmere at holde styr på den daglige gang. Med magnet kan der også blive sat tegninger, billeder, indkøbslister og lignende op, således at køleskabet også bliver personliggjort, samtidig med at det er effektivt.

Familietavle

En anden idé til at gøre organiseringen og udførslen af en hverdag nemmere, er at skaffe et whiteboard, eller en anden tavle. Man kan enten skrive et ugeskema med alle de ting, der skal nås i løbet af ugen, og hvem der står for hvad – eksempelvis at køre børnene til fritidsaktiviteter eller lignende. Har man lidt ældre børn, kan en familietavle være god til at synliggøre hvilke pligter, lektier og opgaver de skal nå at udføre i løbet af en uge, eller et par dage.

Labels

Sidst på listen over tips til hjemmet er at synliggøre for alle ting, hvem de tilhører eller hvad, der skal være i dem. Dette kan gøres meget nemt med labels. Her gælder det både til eksempelvis tøjskabe eller køkkenet, hvor en dymo eller lignende kan være behjælpelig. Ligeledes er det en god ide at få navn i alt børnetøjet!

Du kan måske også lide...