Baby

Vælg det rigtige legetøj til børn

Annonce

Når man skal vælge det rigtige legetøj til børn, er det vigtigt at tage højde for barnets alder. Det er imidlertid ikke alle børn, der har behov for det samme legetøj, og nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvilket legetøj, der passer bedst til det enkelte barn. Nogle børn elsker eksempelvis at lege med små figurer, dukker eller bamser, mens andre foretrækker store konstruktioner eller maskiner. Derudover er det en god idé, at have fokus på barnets motoriske udvikling, når man vælger legetøj. Et barns motoriske udvikling er nemlig den proces, hvor barnet lærer at bruge sine muskler og sanseapparat til bevidst at styre sine bevægelser. Læs med her og bliv klogere på legetøj til børn.

Jellycat stimulerer børnenes fantasi

Der findes et hav af forskelligt legetøj på markedet, der kan stimulere barnets fantasi. På borneneskartel.dk/jellycat for eksempel kan du finder legetøj til alle aldre, der kan det. Fantasi er en af de vigtigste ingredienser i leg, og det er noget af det, som børn lærer fra en tidlig alder. Fantasi stimulerer nemlig barnets kreativitet og giver dem mulighed for at udvikle deres egne historier og verdener. Bamser og tøjdyr fra blandt andet Jellycat kan fås i forskellige størrelser og udgaver og kan derfor bruges fra børnene er helt små og nyfødte og gennem hele deres barndom. Mange børn finder desuden en stor tryghed i deres bamse fra en meget tidlig alder.

Legetøj, der udfolder barnets kreativitet

Der findes også et utal af legetøj på markedet, der kan udfolde barnets kreativitet. Nogle forslag til legetøj, der kan stimulere barnets kreativitet, er byggeklodser, farvelægningssæt, puslespil eller babybøger fra Jellycat. Byggeklodser giver barnet mulighed for at skabe nye strukturer og former, mens farvelægningssæt og puslespil udfordrer barnet på at løse problemer. Legetøjet bør være så simpelt som muligt for at give barnet størst mulige frihed til at udfolde sig kreativt. I takt med at barnet bliver ældre, kan man stille og roligt udfordre kompleksiteten af det kreative legetøj.

Prioriter legetøj i god kvalitet

Når man køber legetøj til sit barn, er det desuden vigtigt, at vælge legetøj i god kvalitet, hvilket de har stor fokus på med Jellycat. Ikke kun fordi, at det er sjovere for barnet at lege med, men også fordi det holder længere. Legetøj i god kvalitet kan ofte give mange timers sjov og leg, hvorimod legetøj i dårligere kvalitet hurtigt kan blive ødelagt eller gå i stykker.

Du kan måske også lide...