Baby

Tips til en nybagt forælder

Det er livsomvæltende og stort at skulle stifte en familie. Specielt med alt det, der skal købes ind til den lille nyfødte. Det er nærmest en jungle at manøvre sig rundt i. Heldigvis er der en del materiale ude på nettet og bøger i butikker, der kan tage dig i hånden. Rigtig mange er i samme situation som dig, så det kan være en god idé at sparre med andre og høre, hvad de har gjort sig af erfaringer. Husk også at trække vejret, for intet kan gøres perfekt! Det er blot at tage små skridt, og gå dagene i møde som de kommer.

Overvej hvordan du vil bære dit nyfødte barn rundt

I det første stykke tid vil du nok bære meget rundt på dit barn. Det kan derfor være en god idé at sætte sig ind, hvordan du mest optimalt gør det. Din ryg skal jo holde i mange år. Et forslag kunne være najell t shirt vikle, der er nem at tage på, og holder dit barn tæt ind på dig og dit hjerte. Det er hvert fald værd at overveje, hvordan du kommer fra A til B med din baby, så der ikke skabes en dårlig holdning til diverse løft og bære metoder.

Måder at takle din søvnmangel på

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at søvn bliver der mindre af, så snart dit barn er kommet til verden. Nyfødte sover ikke så meget om natten, så et godt råd er at sove, når dit barn sover. Det kan selvfølgelig være en tilvænningssag at skulle sove midt på dagen, men kan være noget, der kan give pote i det lange løb at kunne gøre. Det er også en god idé at overveje stadig at få spist sundt og varieret i hverdagene. Det kan medvirke til mere overskud, da kroppen derved har en masse god næring, den kan tage fra.

Du kan måske også lide...