Baby Tumling

Sådan finder du den bedste sandkasse til haven

Som børnefamilie og husejere med have, så er det vigtigt at det hele ikke går på i terrasse, havemøbler og gasgrill. Der skal være noget der kan aktivere børnene og gøre, at det også kan gå i haven og have det sjovt.
Udover gyngestativ og rutsjebane, så er sandkassen et af de mest populære elementer. En sandkasse kan laves på mange forskellige måder, så det er en oplagt mulighed at gøre det til et projekt for hele familien.
I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du finder den absolut bedste sandkasse til jeres have.

Find en sandkasse på nettet

Hvis man ikke har energien til at køre byen tynd, i jagt på en sandkasse, så kan man med fordel søge efter en på internettet. Det kræver ikke mere end et par tryk på tastaturet, samt få klik med musen og så kan man se det store udvalg af sandkasser på internettet. Husk, at du også kan læse anmeldelser eller sandkasse test på internettet, og på den måde finde ud af hvad der en den bedste sandkasse på markedet.

Besøg et byggemarked

Hvis man foretrækker at se tingene fysisk, inden man køber en vare, så er det en god idé at køre et smut forbi nogle af de lokale byggemarkeder. Her kan man ofte se en demo model, og dermed få en idé om hvor stor sandkassen er, hvilken kvalitet den er i, samt hvor meget sand det kræver at fylde den op. Det kan også være en anledning til at købe sand til sandkassen. Det er dog ikke alle byggemarkeder der kan levere dette, og det kan derfor være at man må finde et andet sted at købe sand, til børnenes nye sandkasse.

Køb en brugt sandkasse

Man kan også finde en brugt sandkasse. Det kræver dog at du bruger internettet igen, og hopper ind på Den Blå Avis, Gul og Gratis, eller en af de mange salgsgrupper på Facebook. Når man skal finde en brugt sandkasse, skal man især være opmærksom på hvad stand den er i, og om der er eventuelle søm og skruer der stikker frem, inden man køber den, fylder den med sand og lader sin guldklumper lege i den. Skulle det være tilfældet, kan man selvfølge godt købe sandkassen, men blot være opmærksom på at den kræver en smule reparation og nedslibning, inden man tager den i brug.

Byg din egen sandkasse

Hvis du er en af dem der har hænderne skruet ordentligt på, så kan du med fordel bygge din egen sandkasse. Det kan man gøre på mange måder. Enten ved at købe en masse træ og samle det til en sandkasse, eller ved at bruge andre ting som sandkasse. Det kunne for eksempel være en gammel båd eller kajak, som man fylder med sang og bruger som sandkasse. Det kan også være andre ting, som enten har en firkantet eller rund form, som man så omdanner til en sandkasse. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan måske også lide...