Tablet
Tumling

Forlæng levetiden på dit barns iPad

Sponsoreret indhold

Det er ingen hemmelighed, at børn kan være hårde ved deres ting. Legetøj, møbler, tøj – de synes alle at få lidt tæsk med tiden. Og som de fleste forældre ved, er en af de dyreste ting at udskifte en iPad. Så hvordan undgår du, at dit barn ødelægger iPad’en, samtidig med at du giver dem frihed til at bruge den? Her er nogle gode råd til dig. Læs med herunder i denne artikel, hvordan du takler dette problem.

Overvej at købe et nyt batteri

Den første ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på din iPad, er at købe et nyt batteri. Hvis du gerne vil spare penge på at skulle købe en ny iPad, så køb et nyt batteri til iPad. De er relativt billige og nemme at finde online. Du kan også finde dem i visse butikker, der sælger Apple-produkter. Ligesom med alle andre elektroniske enheder er det batteriet, der leverer strøm til at drive det hele. Med tiden vil batterier blive nedbrudte og skal i sidste ende udskiftes. Afhængigt af, hvor ofte dit barn bruger iPad’en, kan du overveje at udskifte batteriet.

Køb et godt cover

En anden måde at beskytte barnets iPad på er ved at købe et godt cover. Der findes mange forskellige typer covers på markedet, så det er vigtigt at finde et, der passer til dine behov. Hvis du er på udkig efter noget billigt og muntert, findes der masser af dem. Men hvis du ønsker noget mere holdbart, er der også muligheder for det. Du kan finde covers, der er målrettet børn. Det vil sige, at de kommer med greb, så dit barn kan sidde bedre med iPad’en, uden at komme til at tabe den. Herudover kan du også købe et cover, hvor iPad’en kan stilles på bordet. På denne måde minimerer du også risikoen for, at iPad’en vælter, og skærmen går i stykker.

Forebyg væskeskader

En væskeskadet iPad kan ofte reddes, men det kan være omkostningstungt, så hvorfor ikke forsøge at forebygge væskeskaderne? Sådanne skader kan bl.a. forebygges ved at lære dit barn, at væske og elektronik skal holdes på afstand af hinanden. Dit barn kan f.eks. lære, at når han eller hun bliver tørstig, så skal iPad’en lægges til side, mens der bliver drukket.

Skaderne kan ligeledes forebygges ved, at iPad’en ikke tages med ned til poolen eller på stranden, når I er på ferie. Ligeledes bør iPad’en selvfølgelig ikke tages med i badekarret.

Du kan måske også lide...