Andet Ikke-kategoriseret

Er du til en god frisk take away – så læs med her

Er du blevet lidt træt af alle de snaskede muligheder, som København byder på af take away? Så frygt ej, der findes uanede at muligheder for at du kan bestille både sund, og frisk frokost, som du kan tage med hjem eller spise udendørs.

Men hvad er frisk take away for dig egentlig? Det kan være meget subjektivt og det kan være alt fra sunde salater, til en gode Poke Bowl med frisk fisk og en masse salt soya. Derfor kommer vi med lidt forskellige bud, så du kan se hvad du lyster, når du skal bestille din mad to-go næste gang.

København byder på utroligt mange muligheder, og derfor er dette blot et meget lille udpluk af dine muligheder. Så hold også altid selv øjne og ører åbne for anbefalinger rundt omkring i bybilledet, der findes mange små guldklumper i denne dejlige gastronomiske by.

Et par anbefalinger på frisk take away i København

Først og fremmest vil vi gerne fremhæve Olioli, som er en af de lækreste steder at købe en frisk take away, da den hurtigt og nemt bliver lavet af lækre grøntsager med bid i og perfekt ris med din helt egen udvalgte topping. 

Derudover finder du også flere steder i hele København WedoFood, som laver dejlige salater, som du selv sammensætter, og det der gør dem ekstra lækre er deres dressinger, som binder alle elementerne sammen. Det er ægte frisk take away magi, som smager af mere.

Hvis du mere er til en sprød sandwich, så finder du generelt set altid en masse sandwich butikker af mindre karakter rundt i bybilledet, hvor du stort set altid vil kunne bestille en lækker sandwich frisk som take away. Der er blandt andet Smagsløget eller Krystal Sandwich, som skaber super god frokost til at tage med.

Er du mere til den lille japanske favorit, sushi, som vi også mener er dejlig frisk, og som er en af de bedste madoplevelser du ligesåvel kan tage med. Her finder du både små butikker men også kæder som Letz Sushi og Sticks’N’Sushi, som finder steder i hele Danmark. De laver det lækreste mad, som du kan tage med som frisk take away, som du både kan tage med hjem eller med ud i en af Københavns parker eller livlige områder. 

I København elsker vi sund og frisk take away, så dine muligheder er mange.

Du kan måske også lide...