Børn i badebassin
Tumling

Årets mest populære legetøj inden for vandleg

Sponsoreret indhold

Vi går en forhåbentligt dejlig sommer i møde med masser af varme og tid til at være udenfor. For mange danskere er der få ting, der minder dem mere om sommer end at løbe rundt ude i haven med vandpistoler, haveslangen eller på anden måde lege med vand.

Der er sket meget, siden mange af os var unge, og der er derfor kommet masser af nye og populære stykker legetøj, som man kan bruge i forbindelse med vandleg. Men der er også fortsat nogle af det gode gamle, der vækker glæde i børn og barnlige sjæles hjerter.

Her i artiklen vil vi introducere dig for årets mest populære legetøj, som uden tvivl kommer til at være store hit denne sommer.

Havfruehaler

Uanset om det er dig eller dit barn, der har et brændende ønske om at blive en havfrue, så er der gode nyheder. Det er nemlig blevet stadig mere populært med havefruehaler, som ikke bare er der for udseendets skyld, men også giver mulighed for reelt set at svømme som en havfrue.

Hvis du vil vide lidt mere, så kan vi anbefale, at du tager et kig på denne artikel, hvor de finder den bedste havfruehale – artiklen giver i øvrigt også masser af gode råd om køb af en sådan havfruehale.

Vandpistoler

Høj varme og energifyldte børn har kun én løsning; vandpistoler.

De skal bare ud i haven og skyde efter hinanden, så de kan få brændt noget krudt af og samtidig have det umådeligt sjovt. Men det er naturligvis ikke sikkert, at man kan klare den med en vandpistol – måske der skal et vandgevær til.

I hvert fald, så er der masser at vælge mellem. Konceptet er det samme, som det var for mange år siden, men der er ingen tvivl om, at man kan få mange federe og større vandpistoler og -geværer i dag. Så se, om du kan lade være med at rive dig med.

Fjernstyrede både

Fjernstyret legetøj er som regel et hit hos mange børn (og voksne), men det er i langt de fleste tilfælde noget, der er landbaseret. Man kan dog også købe fjernstyrede både, som kan være umådelig sjove at have med til stranden, i poolen, til søen, eller hvor man ellers tager hen, når man vil lege med og i vand.

Badebassin

Hvis man elsker at kunne lege, svømme eller nedsænke sig i noget vand, og bor man et godt stykke fra stranden, kan man med fordel overveje at investere i et badebassin. De fås i mange forskellige størrelser, former og prisklasser, og er naturligvis ikke helt billige at fylde op. Til gengæld er de en sand fornøjelse at have stående, og giver dig og børnene masser af muligheder for sjov vandleg henover sommeren.

Du kan måske også lide...